Să fim Zen

Cu atâtea pericole  rostogolite în media, haideți să reascultăm un cântecel.  😀

Acest articol a fost publicat în Vorbe, vorbe, vorbe.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la Să fim Zen

 1. Bunăăă! Mulțumiri pentru deliciu!

 2. Issabela zice:

  Mie mi le-a reparat deja, măcar pîn-la prînz :))
  Superb totul 🙂

 3. ina02s zice:

  🙂 Multumim de leac.. cu muzica buna. Pupicii

 4. stela9 zice:

  Sigur melodia asta a reparat zenul multora😄🤗

 5. qwykx zice:

  m-ai bine dispus, esti o scumpa!

 6. Drugwash zice:

  O, fericiţi cei săraci cu duhul (AKA habarnişti într-ale realităţii crunte)…

  • vax-albina zice:

   Ai putea să ne explici?

   • Drugwash zice:

    Desigur. „Ancient aliens” – un serial documentar original difuzat pe History/H2. Nu ştiu în ce ţări. Se găseşte pe torente, 14 sezoane întregi şi cîteva (3 pînă acum) episoade din sezonul 15.
    Cine are minte, să gîndească!

   • Drugwash zice:

    Un fel de „teaser”: Călcîiul de la Aiud
    https://duckduckgo.com/?q=călcâiul+de+la+aiud&ia=web

    Despre asta se vorbeşte cîndva pe la începutul sezonului 12 (fiind şi singura menţiune despre România).

    • vax-albina zice:

     Ce ai dragă? Am citit ce mi-ai trimis și nu e obiect extraterestru. (deși mi-ar plăcea). E o piesă de avion căzută de la înălțime și ajunsă în straturile mai joase și mai vechi.
     PS Rămân zen 😀

     • Drugwash zice:

      Văd că n-ai înţeles cum merge treaba. Unii s-au grăbit a spune că e un dinte de excavator. Orice doar să nu se afle (înainte de vreme!) realitatea. Există o agendă.

      Oare nu ţi se prezintă aceleaşi rezultate care mi se prezintă mie…? E şi asta posibil. Urmăreşte serialul, apoi o să-mi spui ce părere ai. Probabil ai auzit de Erich von Däniken şi cărţile lui (am citit „Amintiri despre viitor” AKA „Chariots of the gods?” pe cînd eram încă prea copil). De Bob Lazar ai auzit? Probabil că nu. Şi multe, multe altele. Fii sceptică, dar analitică. Ai mintea potrivită, doar gîndeşte, analizează. Apoi vei vedea.

     • Drugwash zice:

      Da, am citit inepţiile lui Adrian Nicolae, autorul articolului (am voie să zic ‘inepţii’? el o zice de atîtea ori şi cu atîta ardoare încît m-a convins că e securist – ăsta e primul pas al şablonului dezinformării: discreditarea „subiectului”). Atît de multe „dovezi” aduce el pentru a contracara ipotezele prezentate de către cei discreditaţi de el încît am să-l cred imediat, fuga-fuguţa.

      Nu-ţi imagina că iau de bune toate ipotezele prezentate în acel serial – unele sînt de-a dreptul imposibile, altele prea puţin probabile – însă coroborînd date reale şi ipoteze plauzibile, trecîndu-le prin ‘Occam’s razor’, nu poţi să continui a crede că toate în Univers sînt, aşa, la bunul plac al unei entităţi invizibile şi intangibile – oricare i-ar fi numele pe cuprinsul globului – şi că noi, nişte „maimuţoi”, sîntem singuri în acel Univers. Aşa cum spune însuşi Erik: „Dumnezeul în care cred eu nu are nevoie de un vehicul pentru a se deplasa din punctul A în punctul B”, ori textele antice (vedice şi nu numai) vorbesc de vehicule celeste, bătălii celeste şi altele care nu se încadrează în statutul omenirii de la acea vreme şi nici în cel al aşa-zisului zeu suprem.

      Da, ştiu că toate astea vor face praf toate religiile lumii şi prostimea o să cadă în haos, deja se dovedeşte prostia „maimuţoilor” acum, cu rahatul ăsta de virus care i-a băgat pe toţi într-o panică indusă artificial; e posibil să fi fost un test al „stăpînilor” pentru a vedea dacă foştii lor sclavi sînt capabili de a se ridica moral deasupra instinctelor animalice reminiscente. Un test care văd clar că a eşuat lamentabil. Mie unul mi-ar conveni dacă „ei” ar „curăţa” din nou Terra de specia asta cretină aşa cum au mai făcut-o în trecut, fiindcă mi-e scîrbă să trăiesc într-o asemenea companie. Sper doar ca în următorul experiment să extirpe genele care ne fac şi proşti şi răi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s